top of page

Services

Zero Trust IT Security Voor...

Netwerk Infrastructuren

Moderne aanvalstechnieken maken het voor de eindgebruiker steeds moeilijker om goed van slecht te onderscheiden en enkel te vertrouwen op een traditionele anti-virus scanner is niet meer voldoende.  Next Generation Endpoint Security  brengt naast de scanning en remediation technieken, geavanceerde mogelijkheden om systeem-, applicatie en gebruikersgedrag te analyseren en zodoende te analyseren op zogeheten "anomalies". Door krachtige cloud based sandboxing, wordt onbekende code in een "contained sandbox" getest om zodanig verdict toe te kennen aan de code om deze vervolgens te blokkeren of toestaan. Onmisbaar voor organisaties die un-managed devices toestaan voor zakelijk gebruik of in "software defined infrastructures".

Software Defined Infrastructuur & Security

Volledige datacenter infrastructuur gebaseerd op gevirtualiseerde Storage, Compute en Netwerk resources.​ Hoge beschikbaarheid en low-latency performance​​ Zero Trust beleid door het toepassen van onder andere netwerk micro-segmentatie, Distributed Firewalling, Advanced Loadbalancing, IDS/IPS en Threat Analytics & Intelligence.​ Geautomatiseerde uitrol van systemen en netwerken, workloads en applicaties.  Volledig beheer, automatisering en implementatie van de datacenter infrastructuur als "Infrastructure as Code" ​ Bewezen kostenbesparing voor operationele IT beheersactiviteiten.

Zero Trust IT Security voor Public Cloud

Beveiligingstechnieken en services die naadloos integreren in cloud omgevingen.​ Van perimeter beveiliging naar datacenter gecentraliseerde beveiliging en secure edge ontsluiting voor endpoints​ COVID-19 Remote Proof werken zonder interruptie voorzien van extra beveiligingsfeatures voor gebruiker en endpoint. Beveiligde ontsluiting van toegang tot het bedrijfsnetwerk ongeacht locatie en apparaat door middel van een SASE (Secure Access Edge) Service. ​​ Door middel van een strict gebruikers-, en applicatie toegangsbeleid CASB (Cloud Access Security Broker) wordt het gebruik van Cloud Based applicaties end-to-end beveiligd.

Advanced Endpoint Security

"Proven track record" in het ontwerpen en realiseren van netwerk-, en data-infrastructuren met moderne beveiligingstechnieken. ​High-Performance, schaalbaar, flexibel en low-cost operations. ​Intelligente pro-actieve monitoring & logging. ​"Best-of-Breed"  producten en technieken.

Network Infrastructure ​& Security
Software Defined Network Infrastructure & Security
CLOUD SECURITY
Endpoint Security
bottom of page